Tyxo.bg counter

Dr.Belter - натурална козметика

Dr.Belter - натурална козметика

Dr.Belter Cosmetic е професионална грижа за красота, с природни, ефективни и чувствени продукти, произведени от избрани, висококачествени суровини.
Козметичната гама се състои от 11 линии за цялостна грижа за всеки тип кожа и възрастова група. Налице е разнообразие от продукти за лична хигиена, както и широка гама от продукти за професионалисти - салони за красота, козметични студиа и др.
Основната концепция на продуктите Dr.Belter е развитие и иновация в козметика за професионално приложение, въз основа на природните науки, с видими резултати и максимална съвместимост с кожата.
Козметичните линии на Dr.Belter са изцяло вдъхновени от пленителното разнообразие на природата и постоянно се обновяват чрез нови формулировки на активни вещества, като се използват предимно скъпоценни местни и екзотични растителни продукти. Специално внимание се обръща на качество и натурален произход - без минерални и силиконови масла, като всички продукти за грижа за кожата се състоят от 95-100% натурални съставки. Използват се предимно растителни комплекси и морски екстракти.