Tyxo.bg counter

White & Smile - Франция

White & Smile - Франция

White & Smile е компания създадена да отговори на нарастващото и постоянно променящо се търсене на козметични продукти за избелване на зъбите.

Лабораторията е открита след дълги месеци на проучване, проектиране и тестове, по-специално отговаря на всички ветеринарно-санитарни и хигиенни норми в европейски съюз( притежава сертификати за всеки един норматив). 100% Френско производство контролирано от съответните органи (като ANSM и DDPP).
Уникален в Европа, White & Smile е първият френски производител, който предлага пълна гама от продукти за избелване на зъбите с изключителни техники и формули (натриев перборат, естествен гел от натриев бикарбонат, и гел пероксид с концентрация от 0,1% до 6%, запазени за използване за медицински цели и за продажба за домашна употреба) специално създадени да отговорят на новите стандарти. White & Smile разполага с лаборатория, разположена в района на Париж, където тя произвежда широка гама от продукти за избелване на зъбите. Лабораторията е оборудвана с най-модерни съоръжения, което ни дава висок работен капацитет.

White Smile е водещ доставчик на продукти за избелване на зъбите за дома. Ние предлагаме безопасни и ефективни за избелване на зъбите продукти, които постигат незабавни и ефективни резултати.

Нашата формула на гела и активатори е на най-добро ниво. В White Smil ние се грижим за всеки отделен етап от производството, можем спокойно да кажем, че имаме най-високо качество на продукти за зъбите в Европа.
В съответствие с европейските стандарти.

 


Продукти, добавени за сравняване: 0


Система за избелване на зъби в домашни условия – White & Smile

Система за избелване на зъби в домашни условия – White & Smile

Система за избелване на зъби в домашни условия – White & Smile • Ако зъбите ми са податливи н..

54.95 лв.

Стик за избелване на зъби - White & Smile

Стик за избелване на зъби - White & Smile

Стик за избелване на зъби - White & Smile Благодарение на ергономичната си форма позволява да се ..

10.00 лв. 25.95 лв.

Продукти от 1 до 2 от общо 2 (1 страници)