Tyxo.bg counter

Manufaktura - Чехия

Manufaktura - Чехия

Manufaktura е чешка компания, създадена през 1991 година. Основната дейност е разработка, производство и търговия на едро и дребно на натурална козметика за професионална и лична употреба.  
В развитието на спа продуктите, компанията залага на световно известната чешка традиция в балнеологията и са използвани уникални чешки натурални съставки, като световноизвестната чешка бира, моравско вино, термална сол от Карлови Вари, лековити билки и др. Производството е въз основа на уникални формули от изявени спа и козметични специалисти дерматолози.
Козметиката е произведена на основата на растителни масла - палмово, кокосово, зехтин и др. Продуктите са обогатени с билкови екстракти, уникална сол от термалните извори на Карлови вари, торф, каолин, хмел, бирена мая, скъпоценни масла (масло от шеа, гроздово масло, пчелен восък, жожоба, манго, бадемово и какаово масло), екстракти от царевица и витамини.
Целта на компанията е използване на естествени материали, без употреба на вредни консерванти.   
Козметиката притежава международен сертификат HCS - Human Cosmetics Standard, човешка козметика, която не е тествана върху животни.


Няма добавени продукти в тази категория.